Premio Mario Verkade

Profile Mario Verkade wordt Premio Mario Verkade 

 
Met de overgang naar Premio wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het zakelijke bestaan van Mario Verkade.
 
Het bedrijf blijft zich ontwikkelen, eerst van Profile Tyrecenter naar Profile Car & Tyreservice, en zet nu weer een nieuwe stap naar de toekomst. 
 

Sorry, the PDF couldn't be displayed


 

Welkom, bij Premio Mario Verkade Zeist

Premio Tyrecenter Mario Verkade aan de Kwikstaartlaan nummer 14 te Zeist, is gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van banden, onderhoud en APK keuringen. Voor bedrijf en particulier.

De werkplaats is uitgerust met de moderne apparatuur die men voor dit specialistische werk nodig heeft. Zo staat er de nieuwste uitlijncomputer, waarmee ieder onderstel van een auto perfect afgesteld kan worden om een comfortabele en optimale wegligging te bereiken en zodoende de levensduur van een autoband te garanderen of mogelijk te verlengen. Vakkennis, enthousiasme en service vormen de basis van het succes van Premio Mario Verkade Zeist. Dit kunt u dan ook terugvinden in juiste -veelal op maat gegeven- adviezen en de kwaliteit van de geleverde produkten en diensten.
 
Om kwaliteit te kunnen garanderen is Premio Mario Verkade Zeist lid van de VACO. Daanaast behoort het bedrijf tot de Premio organisatie. 

    Als klant van Mario Verkade Zeist vindt u al de voordelen van Premio terug op de Kwikstaartlaan 14 in Zeist!